Medlemskap i IDNIYRA-EU

En nyhet för denna säsong är att man som DN Sweden-medlem ej längre automatiskt är medlem i det internationella DN-förbundet “IDNIYRA Europe”. Från och med nu måste man betala en separat medlemsavgift om €25 per år, något som tidigare år varit “inbakat” i startavgiften för de internationella mästerskapen VM/EM. För juniorer (till och med 25 år) är medlemskapet utan kostnad.

Anledningen till denna förändring har att göra med hur medlemskapet och dess förmåner ser ut i den amerikanska motsvarigheten “IDNIYRA North America”. De båda organisationerna närmar sig allt mer och detta är ett steg i den riktningen där medlemskapen nu blir likvärdiga.

Så om du vill ha fortsatt möjlighet att delta i klassens internationella regelomröstningar samt avser delta i internationella mästerskap under säsongen, glöm inte att registrera dig och betala årsavgiften senast 1 december 2018, därefter gäller dubbel avgift (!).

Anmälan öppnar dock först 15:e oktober, så du får vänta ett par dagar innan du klickar dig vidare via länken nedan.